Wijnproeverijen
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Twee maal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, organiseren we een wijnproeverij in de zeer sfeervolle Biesenhof te Geleen. Op onze proeverijen staan 30 wijnen op de proeftafel die u in uw eigen tempo kan proeven. De proeftafel sluit natuurlijk mooi aan bij de tijd van het jaar. Deze proeverijen zijn geheel vrijblijvend uit te breiden met een aansluitend 3 - gangendiner.

Wilt u een wijnproeverij bij u thuis of op kantoor? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

INFORMATIE WIJNPROEVERIJEN 2016.

Enkele reacties,

We hebben de wijnproeverij bij Lon en patrizia als heel fijn ervaren. Er wordt veel aandacht aan het vooral genieten van de proever besteed. De sfeer is zeer gastvrij en gezellig. Lon en Patrizia jullie nieuwe bedrijfsnaam is terecht "Aimable".    Lea Riedel, Elsloo.

Jullie wijnproeverij was werkelijk geweldig ik heb heerlijk genoten van de lekkere hapjes daarbij was het ook nog eens beren gezellig en wat de wijnen betreft had ik veel moeite om een keuze te maken ze waren allemaal lekker en heel goed uitgezocht, en ik hoop van harte dat jullie doorgaan met deze proeverijen het geeft je in elk geval eens de kans om wat wijnen beter te leren kennen. Wat mij betreft doorgaan héérlijk.    Ans Vinken, Limbricht.

De sfeer was relaxed en persoonlijk. De wijntips en de heerlijke wijnen waren voor iedereen leuk en lekker, wijnkenners of niet. Het diner was afgestemd op de wijn (of andersom), hoe dan ook al met al was het tot in de puntjes verzorgd, veel dank daarvoor!    Rick Jacobs, Maastricht