Over Aimable
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

Over Aimable

Over Aimable

Wijnhuis Aimable is opgericht in 2010 en is ontstaan vanuit een jarenlange passie voor wijn. Sindsdien bieden we een mooi en gevarieerd wijnassortiment met goede wijnen voor een betaalbare prijs. In de loop der jaren hebben we ons assortiment uitgebreid tot een mooi en gevarieerd assortiment met wijnen voor elk wat wils. We zijn een kleine wijnhandel waar persoonlijke aandacht en service voorop staat. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt!

Naast de verkoop van wijnen staan wij u ook graag bij met het samenstellen van een wijnpakket voor particulier en bedrijf. Met onze wijnen en de aandacht die wij steken in stijlvolle verpakkingsmaterialen kunnen wij u een uniek wijnpakket samenstellen. U kunt de wijnpakketten ook op uw eigen wijze samenstellen, waardoor ze voor iedereen geschikt zijn, zoals personeel maar ook voor uw relaties of vrienden. Indien gewenst kunnen we de wijnpakketten ook naar verschillende adressen voor u verzenden. Dit doen we altijd in een speciale breukvrije verpakking.

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een gezellige en informele wijnproeverij bij u op kantoor of gewoon bij u thuis. In het voor- en najaar organiseren wij een wijnproeverij op een sfeervolle locatie. Meer informatie over deze gezellige en gevarieerde proeverijen kunt u op deze website of op onze facebook pagina vinden.

Wij wensen u veel plezier in onze webshop! Lon Heijboer