Wijn- en proeverijkadobon
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

Wijn- en proeverijkadobon

Wijnkadobon.

  • Wilt u een lekkere fles wijn cadeau doen en kunt u geen keuze maken, kies dan voor een wijnkadobon van Wijnhuis Aimable.
  • Wij versturen de wijnkadobon gratis per post naar u thuis of naar een door u opgegeven adres. Iedere wijnkadobon is voorzien van een unieke code. De ontvanger kan deze code invoeren bij zijn online bestelling waarna de waarde van de wijnkadobon direct als korting wordt verrekend. Indien u alleen een wijnkadobon besteld kies dan voor de optie "afhalen". Wij zullen de bon dan GRATIS verzenden. In het vak "opmerkingen" kunt u een persoonlijke boodschap voor de ontvanger achterlaten. De bon is 3 maanden na afgiftedatum geldig. Niet geldig i.c.m. andere acties. Niet inwisselbaar tegen contanten.

 

Proeverijkadobon.

  • Op zoek naar een origineel kado. Geef dan een proeverijcadeaubon.
  • Wij versturen de proeverijkadobon gratis per post naar u thuis of naar een door u opgegeven adres. De ontvanger kan met de proeverijkadobon deelnemen aan een wijnproeverij van Wijnhuis Aimable. De waarde van de proeverijkadobon is de korting op het inschrijfgeld (evt. voor meerdere personen) voor de wijnproeverij. De bon is niet inwisselbaar voor eventuele aanvullende arrangementen op de wijnproeverij (bv. aansluitend diner). Indien u alleen een proeverijkadobon besteld kies dan voor de optie "afhalen". Wij zullen de bon dan GRATIS verzenden. In het vak "opmerkingen" kunt u een persoonlijke boodschap voor de ontvanger achterlaten. De bon is 12 maanden na afgiftedatum geldig